Bestemmingen

In Portugal en Spanje bieden wij werkanties op de mooiste bestemmingen van Zuid-Europa. De werkplekken en accommodaties bevinden zich op centraal gelegen punten binnen de grootste steden van deze landen. Wil jij ‘thuiswerken’ in Zuid-Europa? Bekijk ons aanbod en beslis welke bestemming bij jou past.

Locaties

Wil jij remote werken in Portugal of Spanje? Wij bieden de leukste bestemmingen aan voor een workation. In Portugal en Spanje bieden wij flexwerkplekken en privé kantoren aan in combinatie met een appartement op loopafstand. In Portugal bieden wij drie werklocaties aan en in Spanje bieden wij negen werklocaties aan. Bij iedere boeking mag je gebruik maken van alle werklocaties die op een bestemming worden aangeboden. Bepaal welke bestemming voor jou interessant is. De prijzen zijn voor alle bestemmingen gelijk. De prijs is afhankelijk van de verblijfsduur en de keuze tussen een privé appartement of een gedeelde accommodatie. Als je vragen hebt over ons aanbod dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Populaire bestemmingen voor een workation op populaire werklocaties

Portugal

Wil je werken vanuit de hoofdstad van Portugal? Lissabon is de grootste stad van Portugal. Voor Europese begrippen is het een goedkope bestemming maar de kwaliteit van de werkfaciliteiten is hoog. Een mooie combinatie voor een workation. Lees meer over Lissabon en de mogelijkheden die deze stad met zich meebrengt.

Paleis in Madrid, Spanje, Palacio Real de Aranjuez, bestemmingen voor remote werken op werklocaties

Spanje

Wil je werken vanuit de hoofdstad van Spanje? Madrid wordt het zakelijk hart van Spanje genoemd. De grootste bedrijven van Spanje zijn in Madrid gevestigd. Er is dus een groot aanbod aan werklocaties waarvan wij de meest interessante werkplekken hebben geselecteerd. Lees meer over Madrid en de mogelijkheden die deze stad met zich meebrengt.

Bestemming gekozen

Weet je voldoende over Portugal en Spanje? En weet je al vanaf welke bestemming je het liefst wilt werken? Bekijk dan direct onze werklocaties en bepaal welke remote werkplek het best bij jou past. 

Wil je eerst weten of remote werken echt iets voor jou is? Lees dan het algemene artikel dat we hebben geschreven over remote werkplekken.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!