Werkantie boeken

Wil je een werkantie boeken? Dan ben je aan het juiste adres. Boek een werkantie naar het buitenland inclusief werkplek en accommodatie op loopafstand van de werkplek. Op deze pagina staat informatie over het boekingsproces en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

Boekingsproces

Vul het formulier in om een werkantie te boeken. Klik onderaan op 'offerte aanvragen' om de informatie te versturen. Je vraagt op dat moment een vrijblijvende offerte aan. Daarmee zit je dus nog nergens definitief aan vast. Je ontvangt informatie per e-mail over de verwerking van de boeking. Pas wanneer je akkoord gaat met de offerte die je van ons ontvangt, is de boeking definitief. Ook als je nog niet zeker bent van je zaak, kan je dus alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Als je flexibel bent in de vertrekdatum of reisduur, geef dat dan in de opmerkingen aan. Bekijk op deze pagina ook onze prijstabel.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Niet beschikbaar

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het type werkplek en het type accommodatie. Als je kiest voor een gedeelde accommodatie dan is dat goedkoper dan een privé appartement. In een gedeelde accommodatie heb je een eigen slaapkamer maar deel je de keuken, woonkamer en badkamer met huisgenoten. Bij een privé appartement zijn alle ruimtes voor privé gebruik. De prijs van een werkantie is voor iedere bestemming gelijk. Een reis wordt echter goedkoper naarmate de reisduur toeneemt. Kies je ervoor om voor vijf maanden te boeken dan kan de lange termijn korting oplopen tot zo’n veertig procent. Definitieve prijzen ontvang je op de vrijblijvende offerte die je op deze pagina kunt aanvragen. Voor alle bestemmingen geldt de volgende prijsindicatie.

Een werkantie of workation boeken voor lage prijzen
Prijsindicatie * 1 maand 3 maanden 5 maanden
Flexwerkplek + Gedeelde accommodatie € 1300,- € 1100,- per maand € 950,- per maand
Flexwerkplek + Privé appartement € 2300,- € 1800,- per maand € 1400,- per maand
Privé kantoor + Gedeelde / privé accommodatie Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag

* De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!