Contact

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur per telefoon, WhatsApp, chat en e-mail. Bekijk eerst de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag!

Openingstijden

Maandag 09.00 – 17.00
Dinsdag 09.00 – 17.00
Woensdag 09.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 17.00
Vrijdag 09.00 – 17.00
Zaterdag – gesloten
Zondag – gesloten

Contact met Werkanties

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen tref je aan via de knop hieronder. Mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Telefoon

+31 6 25081315
Je kunt ons bellen en we zijn ook bereikbaar via WhatsApp.

E-mail

info@werkanties.nl
Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen.

Chat

Binnen de openingsuren zijn wij bereikbaar via chat.
De chat tref je rechtsonder op iedere pagina van onze website aan.

Volg ons

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van Werkanties? Via onderstaande links zijn we te volgen op sociale media. We zijn actief op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan via de boekingspagina. Bij het aanvragen van een offerte zit je dus nergens aan vast.

Werklocaties in Portugal en Spanje

Onze werklocaties bevinden zich in Portugal en Spanje. In beide landen bieden we werklocaties en accommodaties aan in de hoofdstad van het land. In Portugal bieden we dus werkanties aan in Lissabon en in Spanje bieden we werkanties aan in Madrid. Als je een werkantie naar Lissabon boekt dan kan je gebruik maken van drie aparte werklocaties. In Madrid mag je gebruik maken van negen verschillende werklocaties. De exacte locaties van de werkplekken zijn te vinden op de pagina voor werklocaties via onderstaande links.