Garantieregeling

De reizen die Werkanties aanbiedt zijn altijd met STO-Garantie. Met deze garantieregeling bieden we je extra veiligheid en zekerheid tijdens het boekingsproces. Op deze pagina lees je wat STO-Garantie voor jou betekend. Voor extra informatie bekijk je ook de website van STO Garant via de link op deze pagina. Daar staat onder andere aangegeven dat het boekingsbedrag beschermd is en welke deelnemers zijn aangesloten bij STO Garant. Op die deelnemerspagina tref je Werkanties aan.

STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Werkanties gebruik
van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je
kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle
informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Werkanties op deze website lees je of de garantie van STO
Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke
voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant
(www.sto-garant.nl/downloads).

Werking van de garantieregeling

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op jouw boeking, dan betaal je de reissom niet aan Werkanties, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Werkanties. Mocht Werkanties voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

Op deze pagina geven wij inzicht in de manieren die we gebruiken om ons boekingsproces veilig en betrouwbaar te houden. Mis je informatie of heb je vragen over deze methoden? Neem dan contact met ons op. Ben je overtuigd? Bekijk dan de mogelijkheden om een boeking te plaatsen.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!