Over Werkanties

De naam Werkanties is een samenstelling van werk en vakantie. Het is afgeleid van de Engelse term workation wat een samenstelling is van work en vacation. Het werken op afstand is de nieuwste manier van werken en wordt tegenwoordig door een groot aantal bedrijven omarmd. Lees meer over Werkanties als organisatie en over het ontstaan van ons bedrijf.

Organisatie

Werkanties is een jonge reisorganisatie die is gespecialiseerd in het combineren van werk met vakantie. Wij faciliteren volledig ingerichte woon- en werkruimtes in het buitenland. Veel werknemers zijn tijdens de corona pandemie vanhuit huis gaan werken. Geen reistijd en de mogelijkheid om werk en privé te combineren worden als voordelen van thuiswerken gezien. Het thuiswerken zorgt echter voor een gebrek aan sociale contacten. Ook hebben huishoudens niet dezelfde faciliteiten als kantoorpanden waardoor de werkkwaliteit soms achteruit gaat.

Werkanties biedt de mogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren vanaf een professionele en aantrekkelijke werkplek in het buitenland. Door een werkantie te boeken, geniet je van de professionele faciliteiten op onze werkplekken en ontmoet je andere gelijkgestemden. 

Over Werkanties

VvKR en STO Garant

VvKR logo
Logo STO Garant Over Werkanties

Werkanties is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor
de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten
en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot
mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Bekijk de website van de VvKR voor meer informatie.

De reizen die Werkanties aanbiedt zijn met STO-garantie. Met deze garantieregeling bieden we je extra veiligheid en zekerheid tijdens het boekingsproce. Bekijk wat STO-Garantie voor jou betekend.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!