Portugal

Wij bieden werkanties aan in Portugal en Spanje. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voordat je in Portugal gaat werken. Bij het boeken van een werkantie naar Portugal, heb je de keuze uit een privé werkplek of een flexwerkplek en een privé appartement of een gedeelde accommodatie. Op de boekingspagina heb je de mogelijkheid om jouw voorkeur door te geven.

Portugal

Portugal is vanwege de warme zomers en zachte winters een geliefde bestemming voor vakantiegangers. Het aantrekkelijke vakantieland ligt in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland en heeft Spanje als enige buurland.
Het levensonderhoud in Portugal is in vergelijking met Nederland goedkoop. Toch is Portugal een erg ontwikkeld land met een hoge levensstandaard. In de grote steden is op iedere hoek van de straat wifi verkrijgbaar en het grootste gedeelte van de bevolking spreekt goed Engels.

Mooi uitzicht Portugal

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en kent meer dan 500.000 inwoners. Daarmee is het direct de grootste stad van Portugal. Lissabon kent een aantal grote pleinen die de stad een ruimtelijk gevoel geven. De verschillende wijken in Lissabon voorzien in alle behoeftes. Bairro Alto staat bekend om de vele restaurants en het bruisende nachtleven. Baixa is het meest toeristische gedeelte van Lissabon. Hier spreekt iedereen goed Engels en is het leven ingericht op het toerisme. Tot slot heeft de wijk Chiado het meest opvallende vervoersmiddel van Lissabon. Een lift die eruit ziet als oude tram is volgens velen de bekendste trekpleister van Lissabon en een bezoek mag dus zeker niet ontbreken.

Lissabon ligt aan de rivier de Taag en kent zachte winters. De zomers in Lissabon zijn doorgaans erg aangenaam. Zowel in de zomer als in de winter zijn er geen extreme temperaturen waardoor het vrijwel nooit sneeuwt in Lissabon.

Remote werken in Lissabon

4.5/5

Remote werken wordt door velen gezien als de nieuwe manier van werken. Het betekent ‘werken op afstand’. Lissabon is een interessante locatie om je werkzaamheden uit te voeren. Dat komt doordat het een relatief goedkope bestemming is voor Europese begrippen. Voor een leuke avond- of weekendactiviteit betaal je dus niet te veel. Daarnaast is Lissabon wel een stad met een hoge levensstandaard. De werkplekken in Lissabon voldoen aan de hoge verwachtingen die je mag hebben. 

Extra informatie

Populaire bestemmingen voor een workation op populaire werklocaties

Handige informatie

Moet ik een wereldstekker meenemen naar Portugal? Alle handige zaken omtrent jouw reis naar Lissabon lees je hier.

Tips voor remote werken, wist je dat

Wist je dat ...

... Lissabon de meest westelijk gelegen hoofdstad van het Europese vasteland is? Alle leuke weetjes over Portugal en Lissabon lees je hier.

portugal-2419987_1920

Sfeerimpressie

Wilt u in de werkantie stemming komen? Op deze pagina staan de mooiste afbeeldingen van de stad Lissabon en onze werkplekken in Lissabon.

Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Met zorg zijn de mooiste bestemmingen geselecteerd. Bekijk welke bestemming aansluit bij jouw wensen.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!