Prijzen

Boek een werkantie naar het buitenland inclusief werkplek en accommodatie op loopafstand van de werkplek voor betaalbare prijzen. We focussen ons op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn lager als je een boeking maakt voor de lange termijn. De prijsindicatie op deze pagina geldt voor alle aangeboden bestemmingen.

Prijsindicatie

De prijzen zijn afhankelijk van het type werkplek en het type accommodatie. Definitieve prijzen ontvang je op de vrijblijvende offerte die je op de boekingspagina kunt aanvragen. Voor alle bestemmingen geldt de volgende prijsindicatie.

Prijsindicatie * 1 maand 3 maanden 5 maanden
Flexwerkplek + Gedeelde accommodatie € 1300,- € 1100,- per maand € 950,- per maand
Flexwerkplek + Privé appartement € 2300,- € 1800,- per maand € 1400,- per maand
Privé kantoor + Gedeelde / privé accommodatie Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag

*De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Toelichting op de prijzen

In totaal maak je drie keuzes. Een flexwerkplek of een privé kantoor? Een gedeelde accommodatie of een privé appartement? En welke periode zou je weg willen? Voor een verblijf van een aantal maanden geldt een lange termijn korting die terug te vinden is in de prijstabel. Bekijk de voordelen per mogelijkheid hieronder en beslis wat het best bij je past.

Een werkantie of workation boeken voor lage prijzen

Flexwerkplek

Privé kantoor

Gedeelde accommodatie

Privé appartement

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!