Reisverzekering

Het is leuk om op reis te gaan en alle voorpret te beleven. Maar heb je ook al aan de verzekeringen gedacht? Een passende reisverzekering draagt eraan bij dat je goed voorbereid op reis gaat. Je kunt kiezen uit een doorlopende of een kortlopende reis- en annuleringsverzekering.

Reisverzekering

Reisverzekering of annuleringsverzekering tijdens corona

Het is altijd belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan en een passende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Door COVID-19 is het nog belangrijker geworden om hier aandacht aan te besteden. Er zijn namelijk veel aanbieders van reisverzekeringen en iedere aanbieder kent andere voorwaarden. Ook als je naar het buitenland gaat om vanuit daar te werken of studeren is het van belang om te controleren of je verzekering daar bij aansluit. Zorg ervoor dat je een verzekeraar vindt met een aanbod dat aansluit bij jouw wensen. 

Het staat iedere reiziger vrij om zelf een verzekeraar uit te kiezen. Wij hebben geen commerciële belangen bij de keuze van onze reizigers. Wij hebben echter goede ervaringen met Europeesche verzekeringen. Deze verzekeraar biedt in vergelijking met andere verzekeraars een goede dekking in de coronaperiode. Ook wanneer een bestemming het reisadvies oranje of rood heeft. Bekijk de website van Europeesche verzekeringen via de link.

Tasman verzekeringen biedt reisverzekeringen aan die speciaal bedacht zijn om in het buitenland te werken. Je berekent je premie op de website van Tasman verzekeringen. Ook voor studenten wordt een passende reisverzekering aangeboden. 

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!