Spanje

Wij bieden de mogelijkheid om te werken in Spanje of Portugal. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voordat je gaat werken in Spanje. Bij het boeken van een werkantie heb je de keuze uit een privé werkplek of een flexwerkplek en een privé appartement of een gedeelde accommodatie. Op de boekingspagina heb je de mogelijkheid om jouw voorkeur door te geven.

Werken in Spanje

Spanje is, niet zonder reden, een graag bezochte vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen. Vanwege de zuidelijke ligging aan de Middellandse zee kent het land een gunstig klimaat met warme zomers en milde winters. Zowel in de zomer als in de winter is het dus aan te raden om een bezoek aan Spanje te brengen.
De munteenheid is hetzelfde als in Nederland, namelijk de euro. Je hoeft dus geen geld te wisselen wanneer je in Spanje gaat werken.
De voertaal in Spanje is Spaans maar vooral in de grote steden, zoals Madrid, spreekt het grootste gedeelte van de bevolking ook Engels. De werkplekken die wij in Spanje aanbieden, bevinden zich in Madrid.

Paleis in Madrid, Spanje, Palacio Real de Aranjuez, bestemmingen voor remote werken op werklocaties

Werken vanuit Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt centraal in het land. Met meer dan 3,2 miljoen inwoners is Madrid de grootste stad van het land en een van de grootste steden van Europa. Madrid kent een zakelijk sfeer en biedt veel mogelijkheden om te werken. Het koninklijke Madrid kent een historisch karakter en wordt tegenwoordig gezien als schone en veilige stad. 

Madrid ligt in het binnenland van Spanje waardoor de temperatuur in de winter en zomer ver uit elkaar kan liggen. In de zomer kan het soms meer dan veertig graden worden. De hoogte van Madrid zorgt er echter voor dat de hitte ‘s nachts wegtrekt. Hierdoor kan de minimum en maximum temperatuur per dag erg verschillen.

Remote werken in Madrid

5/5

Remote werken betekent ‘werken op afstand’ en wordt steeds populairder. Madrid wordt niet alleen gezien als hoofdstad maar ook als het zakelijk hart van Spanje. Grote Spaanse bedrijven maar ook multinationals zijn gevestigd in Madrid. Wij bieden negen verschillende werklocaties in Madrid aan waarvan je allemaal gebruik kunt maken. De werkfaciliteiten in deze zakelijke hoofdstad zijn van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Tips voor een workation in Madrid, Spanje

Handige informatie

Mag je met slippers aan autorijden in Spanje? Hier lees je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid naar Madrid te reizen.

Tips voor remote werken, wist je dat

Wist je dat ...

... Spanje het tweede meest bergachtige land van Europa is? Alleen Zwitserland staat hoger op de lijst. Alle leuke weetjes over Spanje en Madrid lees je hier.

Tips over het klimaat in Madrid en Portugal

Klimaat Madrid

Madrid ligt in het binnenland van Spanje waardoor de temperatuur in de winter en in de zomer erg kan verschillen. Van sneeuw tot meer dan veertig graden.

Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Met zorg zijn de mooiste bestemmingen geselecteerd. Bekijk welke bestemming aansluit bij jouw wensen.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!