Studenten

Het is onder jongeren populair om voor een periode naar het buitenland te reizen. Ook door studenten wordt steeds meer gereisd. Werkanties biedt studenten de mogelijkheid om hun studie vanuit het buitenland te volgen. Schrijf bijvoorbeeld je scriptie in het buitenland. Controleer zelf bij je opleiding of jouw opleiding hiervoor openstaat. 

Studeren vanuit het buitenland

Remote werken vanuit het buitenland

Als jij de mogelijkheid hebt om een deel van je studie vanuit huis te doen, dan heb je ook de mogelijkheid om dat deel te volbrengen vanuit het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een scriptie dat in veel gevallen mogelijk is vanuit het buitenland. Werkanties faciliteert de studeerplekken en accommodaties in het buitenland die jij nodig hebt om je droom uit te laten komen. 

Wij zorgen voor een plek die jou motiveert om het maximale uit je studie te halen. Onze professionele werkplekken worden gebruikt door wereldwijde bedrijven waardoor jij direct je netwerk kan laten groeien. Op onze werkplekken is een stabiele internetverbinding aanwezig waardoor jij je Nederlandse studie kan blijven volgen terwijl je van een vakantie geniet. Ideale combinatie toch? Op al onze werkplekken zijn studenten welkom.

Studentenvereniging

Studentenverenigingen zorgen goed voor hun studenten en bieden vaak leuke studiemogelijkheden aan. Wat is er leuker dan de mogelijkheid om vanuit het buitenland te studeren? Dus zit jij bij een studentenvereniging? Neem dan contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

Tussenjaar

Heb jij een tussenjaar van je studie? Wat is er leuker dan dat tussenjaar in het buitenland door te brengen! Het voordeel van Werkanties is dat je met bijna alle beroepen vanuit het buitenland kunt werken. Jij zorgt voor een baan waarbij je niet aan een fysieke werkplek gebonden bent en wij regelen jouw reis naar het buitenland. Heb je geen inspiratie voor een leuke baan in jouw tussenjaar? Stuur ons dan een berichtje want we denken graag met je mee.

Wil je alles goed geregeld hebben voordat je op reis gaat? Ook voor je ouders is dat wellicht een geruststellend idee. Tasman verzekeringen biedt verzekeringen aan die speciaal zijn gericht op studeren in het buitenland.

Werken vanaf de mooiste locaties in Zuid-Europa

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!