Verblijf

Als je vanuit het buitenland werkt is het belangrijk om een slaapplek te hebben waar je je thuis voelt. Als verblijf heb je meerdere opties. Een privé accommodatie om volledig tot rust te komen? Of een gezellige accommodatie met een gedeelde woonkamer? De keuze is aan jou.

Accommodatie

Tijdens de Werkantie verblijf je in een appartement dat met zorg is geselecteerd. Wij bieden verschillende appartementen aan afhankelijk van de beschikbaarheid tijdens je Werkantie. Alle appartementen liggen op loopafstand van de aangeboden werkplekken. Bij het opvragen van een offerte is het mogelijk om je persoonlijke voorkeuren door te geven.

Voorkeur doorgeven

Tijdens het boeken kan je aangeven of je de voorkeur geeft aan een privé appartement of aan een gedeeld appartement. Bij een privé appartement is er een keuken, woon – en slaapkamer en badkamer voor eigen gebruik. Ook als je kiest voor een gedeeld appartement is er een eigen slaapkamer waar je je terug kunt trekken. De keuken, badkamer(s) en woonkamer deel je met andere bewoners.

Ook kan je in de ‘opmerkingen’ aangeven welke specificaties belangrijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruim balkon, tweepersoonsbed of een vaatwasser. Wij zullen je voorkeuren meenemen bij het opstellen van de offerte.

Uitzicht over Lissabon, Portugal
Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Met zorg zijn de mooiste bestemmingen geselecteerd. Bekijk welke bestemming aansluit bij jouw wensen.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!