Werkgevers

Wij maken thuiswerken interessanter voor werkgevers. Laat personeel vanuit het buitenland werken en de arbeidsproductiviteit vliegt omhoog. Het kan interessant zijn om, als leidinggevende, zelf tijdelijk vanuit het buitenland te werken. Maar ook voor het personeel van jullie organisatie kan een remote werkplek van toegevoegde waarde zijn. Aan bedrijven bieden wij pakketten op maat aan.

Werkgevers en managers

manager resultaten na remote werken

De verwachting is dat thuiswerken zal blijven, ook als we uit de Covid-19 crisis zijn gekomen. Thuiswerken wordt immers door werknemers en werkgevers grotendeels als positief ervaren. Het is voor bedrijven belangrijk om in te spelen op de kansen die deze ‘nieuwe’ situatie biedt.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun werkzaamheden vanuit het buitenland uit te voeren. Ieder bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur en een eigen manier van werken. Wij komen dus graag in contact met jullie bedrijf om werkplekken op maat aan te bieden. Onderzoek heeft aangetoond dat een motiverende werkplek zorgt voor een verhoogde arbeidsproductiviteit. Onze professionele werkplekken bevinden zich op A-locaties in interessante steden. Staan jullie open voor de nieuwste manier van werken?

Het leven van een ZZP’er bestaat uit veel verantwoordelijkheden en stress. Echter biedt ZZP’er zijn ook veel voordelen. Je hebt bijvoorbeeld meestal meer vrijheid dan anderen. Ben je als ZZP’er niet gebonden aan een fysieke werklocatie? Dan is remote werken, oftewel ‘werken op afstand’, voor jou een interessante mogelijkheid.

Op onze werkplekken in het buitenland kom je in contact met andere ZZP’ers of grote bedrijven. Op de flexwerkplekken breidt je op een ongedwongen manier je netwerk uit. Werk je liever vanuit een privé kantoor? Ook dat is mogelijk.

Tips voor werkgevers met thuiswerkers

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!