Azca

Ben je op zoek naar een betrouwbare werkplek in Madrid? Dan ben je aan het juiste adres! Onze werkplekken hebben een professioneel karakter en behulpzaam personeel waardoor jij je volledig op je werkzaamheden kunt concentreren.

Werkplek

Deze onlangs gerenoveerde werkplek heeft lichte en luchtige ruimtes waardoor het meer is dan alleen een plek om je laptop open te klappen. Het is een van de meest opvallende gebouwen in de skyline van de stad. Neem een kop koffie op de 15e verdieping en kijk uit over de stad terwijl je geniet van een kop koffie. Ook na werktijd is er genoeg te doen in de directe omgeving. Zo bevindt het Estadio Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid, zich op enkele minuten loopafstand.

Er is voor deze locatie een virtuele tour beschikbaar.

Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Het is de meest westelijk gelegen hoofdstad van het Europese vasteland.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!