Campo de las Naciones

Ben je op zoek naar een betrouwbare werkplek in Madrid? Dan ben je aan het juiste adres! Onze werkplekken hebben een professioneel karakter en behulpzaam personeel waardoor jij je volledig op je werkzaamheden kunt concentreren.

Werkplek

Het gebouw heeft een innovatief ontwerp waarbij de nieuwste technologie is gebruikt om het energie zuinig te maken. Deze werkplek heeft modern meubilair, een gezellige sfeer en veel ruimtes met natuurlijke lichtinval. De locatie is goed te bereiken vanaf het vliegveld waardoor veel werknemers van grote bedrijven gebruikmaken van deze werklocatie tijdens een tussenstop. Ook in de directe omgeving van de werkplek zijn grote bedrijven gevestigd. Een ideale locatie om je netwerk uit te breiden dus!

Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Het is de meest westelijk gelegen hoofdstad van het Europese vasteland.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!