Werklocaties in Portugal

Tegenwoordig kiezen steeds meer werknemers ervoor om te werken in Portugal. En waarom ook niet? Je neemt je huidige baan en salaris mee naar een stad met een gunstiger klimaat en lagere kosten voor levensonderhoud. Ben je op zoek naar een betrouwbare werkplek in Portugal? Dan ben je aan het juiste adres! Onze werkplekken hebben een professioneel karakter en behulpzaam personeel waardoor jij je volledig op je werkzaamheden kunt concentreren.

Werkplekken in Lissabon

Wij bieden drie werklocaties in Lissabon aan waardoor jij zonder zorgen vanuit deze heerlijke stad kunt werken. Bij iedere boeking mag je gebruik maken van de flexwerkplekken van alle locaties! Je kunt dus iedere dag zelf bepalen vanaf welke flexplek je wilt werken.

Werk je liever vanuit een privé kantoor in Lissabon? Ook dat is mogelijk. Kies welke werklocatie het beste bij jou past en wij regelen jouw privé kantoor. Je kunt jouw voorkeur doorgeven op de boekingspagina. Daar kan je ook doorgeven of je de voorkeur geeft aan een privé appartement of een gedeelde accommodatie. Wil je graag werken in Lissabon? Bekijk dan onze boekingspagina om een offerte aan te vragen.

Het is belangrijk om een goede keuze te maken wat betreft je werkplek. Je hebt de keuze uit een flexwerkplek of een privé kantoor. Bekijk de voor- en nadelen van beide werkplekken.

thuiswerken op flexwerkplek in Lissabon
Remote werken vanuit Lissabon
Werken op afstand in Lissabon, Portugal
Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal
Thuiswerken in Portugal
Remote werken vanuit Lissabon

Locaties

Er worden drie werklocaties aangeboden in Lissabon. Twee locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar in de buurt van het centraal gelegen plein: Marques de Pombal. De derde locatie ligt op loopafstand van de rivier de Taag.

Straat met kleur in Lissabon, Portugal

Bestemmingen

Met zorg zijn de mooiste bestemmingen geselecteerd. Bekijk welke bestemming aansluit bij jouw wensen.

Thuiswerken of remote werken in Lissabon, Portugal

Werklocaties

De werkplekken hebben een professioneel karakter, behulpzaam personeel en een stabiele internetverbinding.

rooms

Prijzen

De prijs van een werkantie is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor een privé appartement of een gedeelde accommodatie?

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!