Werklocaties

In Portugal en Spanje bieden wij betrouwbare werkplekken aan op de mooiste locaties van Zuid-Europa. De werklocaties en accommodaties zijn aparte gebouwen waardoor je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden houdt. Daardoor kan je de focus op je werk leggen en optimaal genieten op het moment dat je niet aan het werk bent. De werkplekken en accommodaties bevinden zich altijd op loopafstand van elkaar waardoor je geen onnodige reistijd kwijt bent. Onze werklocaties zijn altijd A-locaties op de mooiste bestemmingen van Europa.

Werklocaties

Onze werkplekken bevinden zich op centraal gelegen punten binnen Portugal en Spanje. In Portugal hebben we drie werklocaties welke zich allen in Lissabon bevinden. In Spanje hebben we negen werklocaties welke zich allen in Madrid bevinden. Bij iedere boeking mag je gebruik maken van de faciliteiten van alle werkplekken die we aanbieden. Iedere werkplek heeft iets extra's te bieden en je bent dus niet gebonden aan een enkele werklocatie. Op deze manier ervaar je de vrijheid van het remote werken maximaal. Bekijk de werkplekken in Portugal en Spanje om te beslissen naar welke bestemming jouw voorkeur uitgaat.

Populaire bestemmingen voor een workation op populaire werklocaties

Werkplekken in Portugal

Werken vanuit de hoofdstad van Portugal? Lees meer over de werkplekken in Lissabon en de mogelijkheden die deze werkplekken met zich meebrengen. In Portugal bieden we drie werklocaties aan. Bij iedere boeking mag je gebruik maken van de faciliteiten van alle werkplekken. Bekijk de foto's van de werkplekken om een goed beeld te krijgen.

Paleis in Madrid, Spanje, Palacio Real de Aranjuez, bestemmingen voor remote werken op werklocaties

Werkplekken in Spanje

Werken vanuit de hoofdstad van Spanje? Lees meer over de werkplekken in Madrid en de mogelijkheden die deze werkplekken met zich meebrengen. In Spanje bieden we negen werklocaties aan. Bij iedere boeking mag je gebruik maken van de faciliteiten van alle werkplekken. Bekijk de foto's en specificaties van de werkplekken om een goed beeld te krijgen.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!