Workation met collega's

Een workation is een combinatie van werk en vakantie. Wil je op workation met collega’s? Of misschien wil je wel op workation met jouw bedrijf als geheel. Bij Werkanties ben je aan het juiste adres voor het aanvragen van een workation op maat.

Workation met collega's

Workation met jouw bedrijf

Als je de werknemers van jouw bedrijf voldoende waardering geeft, dan blijven ze voor jou en je bedrijf door het vuur gaan. Zorg er dus voor dat de werknemers de waardering voelen die je ze wilt geven.

Op Workation met jouw bedrijf is een hippe manier om een blijk van waardering te tonen. Ga met het hele bedrijf werken in het buitenland en blijf je normale werkzaamheden uitvoeren.

Workation op maat

Om ervoor te zorgen dat jullie werkzaamheden op de normale manier door kunnen gaan terwijl jullie van een workation genieten, biedt Werkanties een workation op maat aan. Wij regelen groepsaccommodaties in combinatie met flexwerkplekken of privé kantoren voor alle werknemers van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een workation op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workation met collega's

Flexwerken in het buitenland

Privé kantoor in het buitenland

  • Meerdere werklocaties per stad
  • Breid je netwerk uit
  • Geniet van de gezelligheid van andere flexwerkers
  • Zoek een rustige werkplek op als je daar behoefte aan hebt
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Creëer de sfeer die jullie bedrijf nastreeft
  • Andere bedrijven hebben geen toegang
  • Optimale concentratie
  • Onbeperkt toegang

Bestemmingen

Momenteel biedt Werkanties werkplekken in combinatie met overnachtingslocaties aan in Portugal en Spanje. Onze werkplekken in Portugal zijn gevestigd in Lissabon en onze werkplekken in Spanje zijn gevestigd in Madrid. Voor een workation met collega’s biedt Werkanties pakketten op maat aan. Dat betekent dat we ons netwerk inzetten om op andere bestemmingen werkplekken in het buitenland aan te bieden. Heb je een specifieke bestemming in gedachten? Vraag een offerte aan voor Lissabon of Madrid of vraag naar de mogelijkheden voor een bestemming naar keuze.

Werken in de mooiste steden van Europa?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 – 17.00 uur telefonisch, per WhatsApp, E-mail en chat bereikbaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!